Onsdag 16. desember ble formiddagstreffet utvidet til en tre-retters julelunsj for de godt voksne i menigheten. Det ble servert vårrull, innbakt scampi, røkelaks og sylte til forrett. Til hovedrett fikk vi ribbe og kalkun med det som hører med av tilbehør. Dessert var riskrem.

Men det var ikke kun mat som stod på programmet. Ingrid H. leste sin fantastiske julefortelling basert på juleevangeliet, besøkende organist Paul Denais (fra St. Torfinn i Hamar) spilte en improvisasjon over kjente julesanger og Thomas F. delte noen humoristiske historier til slutt. Prestene hjalp til med serveringen.

Vi var i alt omtrent 40 som deltok – over dobbelt så mange som ifjor – og vi satser på ny dobling av deltagere til neste år. Takk til alle som hjalp til med forberedelser, servering og rydding. Vi sees igjen til julelunsj neste år.