Til informasjon (oppdatert 31.03.20)

Vår Frue Kirke

Det feires messe i Vår Frue Kirke hver søndag i menighetens intensjon, men denne feires uten menigheten tilstede. Dersom du har en intensjon du ønsker skal tas med i messen kan du sende en sms til sognepresten eller sende epost til porsgrunn@katolsk.no før kl 11:00, søndag morgen. Det feires også hverdagsmesser med de samme intensjonene.

Selv om Vår Frue kirke er stengt er menighetskontoret åpent til vanlig tid. Menighetens prest er tilgjengelig på telefon og sosiale medier dersom du trenger kontakt.

Messer på nett

Bispedømmet overfører messe med biskop Bernt på facebook og senere på katolsk.no. Du kan følge messen direkte på facebooksiden til katolsk.no, ved å klikke HER. Messen starter kl 11:00.

Fransiskanerne i Larvik har også overføring av messer – på norsk og polsk – og deres facebookside finner du HER.

Hva du kan gjøre hjemme

Mens vi venter på å kunne feire messe sammen anbefaler bispedømmet at de troende å be og har HER en side med anbefalinger. Sr Anne Bente ved dominikanerinnenes kloster i Oslo har en kort innføring i åndelig kommunion som er verdt å lese, den finner du HER.

Menighetskontoret

Menighetskontoret er åpent som vanlig og sognepresten er tilgjengelig på epost, telefon og sosiale medier.

Skriftemål

Det er mulig å avtale skriftemål, men dette kan ikke gjøres i skriftestolen. Ta kontakt med sognepresten.

Konfirmasjon 2020

Det var planlagt konfirmasjon i Vår Frue menighet søndag 31. mai. Dette er nå utsatt til over sommeren. Vi kommer tilbake til eventuell dato etterhvert. Eventuelle spørsmål kan rettes til menighetskontoret.

Påsken 2020

Påskens liturgi vil bli feiret i alle sognekirker i bispedømmet, men uten menighet tilstede. Live overføring vil skje fra St. Olav domkirke og vi anbefaler alle troende til å ta del i feiringen online og ved å markere høytiden i hjemmet. Messene i påsken blir også feiret lokalt med intensjon for menigheten.

(denne siden vil oppdateres etterhvert som ny informasjon kommer til)

 

%d bloggere like this: