Adventsretrett i Vår Frue Menighet

I advent holdes det tre retretter i Vår Frue Menighet – på engelsk, polsk og vietnamesisk – lørdag 19. og søndag 20. desember.

RETRETT PÅ ENGELSK:

Lørdag 19. desember er det adventsretrett i St. Antonius Kapell i Kragerø ved pater Joseph Nguyễn Tất Thắng OP. Pater Joseph er professor ved Angelicum i Roma. Retretten vil være på engelsk og er åpen for alle i menigheten. Påmelding er ikke nødvendig.

Programmet starter med messe på norsk kl 11:00. Deretter følger en pause før pater Joseph gir sin retrettpreken. Etter messen vil det være sakramentstilbedelse i kapellet og mulighet for skriftemål på norsk, vietnamesisk og engelsk. Vi avslutter med enkel servering.

Hjertelig velkommen.

Saturday 19th December the Reverend father Joseph Nguyễn Tất Thắng OP will hold an Advent retreat in St. Antonius Chapel in Kragerø. Father Joseph is a professor at the pontifical Angelicum University in Rome. The retreat will be held in English and is open to all parishioners. No sign-up necessary.

The programme begins with Mass in Norwegian at 11:00, followed by a short break before father Joseph gives his reflection. After the Mass there will be Adoration of the Blessed Sacrament in the chapel and possibility for confession in Norwegian, Vietnamese and English. The retreat ends will a simple meal.

Welcome.

RETRETT PÅ POLSK, klikk HER.

RETRETT PÅ VIETNAMESISK:

Để chuẩn bị tâm hồn đón mừng Lễ Chúa Giáng Sinh, cha Giuse Nguyễn Tất Thắng O.P. sẽ giúp cộng đoàn tĩnh tâm vào ngày

CHÚA NHẬT 20-12-2015, LÚC 11 giờ 00 tại nhà nguyện Thánh Antôn, Kragerø

Quý ông bà và anh chị em cố gắng thu xếp thì giờ để tham dự.

Chương trình gồm có:

  • Thánh Lễ
  • Giải lao
  • Giảng phòng
  • Giải tội / Đọc kinh chầu Thánh Thể
  • Bữa ăn chiều đơn giản