Dropp søndagsmiddagen denne helgen

Denne søndagen, 14. juni, feirer Vår Frue Menighet sommerfest med ekstra servering på kirkekaffen. Som tidligere år er det mange retter fra forskjellige land som selges til inntekt for Maikampanjen.

Det blir mange muligheter til å smake på mat fra de forskjellige nasjonale gruppene og i tillegg til å spise mat etter høymessen kan du også kjøpe med deg mat hjem som take-away. Mye av maten, som f.eks. vårruller, kan fryses ned og tines i ovn når du har lyst på noe godt eller trenger en ferdiglaget forrett, så det er ingen grunn til ikke å kjøpe litt ekstra.

Her finner du bilder fra litt av maten som ble servert ifjor:

Skip your Sunday Roast this weekend

The coming Sunday 14th June the parish of Our Lady celebrate the beginning of the Summer season with a special reception after the High Mass. All the different national groups are invited to sell food from their homeland in support for this year’s May Campaign.

There will be ample opportunity to savour food from many distant countries. All the food is sold ready-to-eat and you can also buy take-away. Many of the dishes such as spring rolls can be frozen and re-reated whenever you feel like having a healthier snack or need a premade starter, so there is no reason why you shouldn’t buy a little extra.

Above you can find pictures of some of the dishes available last year, such as fried rice, pancit, cured meats, spring rolls etc…

Welcome!