Konfirmanthelg blir konfirmantdag.

Den planlagte konfirmanthelgen i Vår Frue Kirke fra fredag 22. – 24. april blir forkortet til å gjelde kun lørdag 23. april. Det vil si at det ikke blir overnatting under arrangementet. Dette er fordi vi har for få ledere over 18 år til at dette er forsvarlig. Det vil komme tilbud om lokalt ungdomsarrangement i Porsgrunn nærmere sommeren.

Programmet for «konfirmantdagen» kommer er tilgjengelig på hjemmesiden eller ved å trykke HER.

Konfirmanter fra Rjukan og Haukeli er selvsagt fristilt og det er ikke obligatorisk for dem å delta. Det samme gjelder Notodden, som ikke har konfirmanter i år. Kragerøgjengen skal være med og det er felles avreise fra Tangen kl 09:00.

Deltagelse er selvsagt obligatorisk for alle som deltar i konfirmantundervisningen i Porsgrunn.